Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Yazarımız Sayın Serhat ERDEN’in Gelir İdaresi Başkanlığı Sınavlarına Hazırlayıcı Kitabı Ön Siparişte

İçindekiler

Mevzuatname; tüm mevzuat kronolojisi takip edilerek madde madde titizlikle ele alınmaya çalışılmış ve öne çıkan tebliğlere de yer verilmiş olup, görsel hafızaya hitap eden, okumayı ve çalışmayı kolaylaştıran, özgün içeriklere haiz, özellikle Soru – Konu – Yanıt ( SKY ) tekniğiyle Gelir İdaresi Başkanlığı sınavlarına yönelik tertiplenen eşsiz bir eser niteliğindedir.

Müellif tarafından özgün ve yalın bir dil kullanılarak görsel açıdan zenginlik katmaya, Kanun dilinin karmaşasından uzak kalarak konuları olabildiğince bir bütün olarak ele almaya, görülemeyeni görmeye çalışarak Dikkat / Farkındalık Notları ile desteklemeye özen gösterilmiş, ezberi kolaylaştırmak ve test sisteminde çıkabilecek soruları yakalamak amacıyla tasarlanan Kodlama tekniklerine de eser içinde yer verilmiştir.

“Tek Kaynak Çok Tekrar” mottosuyla 2424 adet soru ve tüm Kanunlara ait konuları bünyesinde barındıran Mevzuatname; genel muhasebe sorularında öğretici olması adına boşluk doldurma sistemini benimseyerek daha önce emsaline rastlanılmamış bir kaynak olmuştur.

Ticari kaygıdan tamamen uzak bir şekilde hazırlanmış olan Mevzuatname adlı eser; vergi Kanunlarının lafzını ve ruhunu anlatmak, okuyucu zihninde inşasını sağlamak ve bireyden genele katma değer oluşturmak gayesiyle ilmek ilmek dokunmuştur. Vergi mevzuatı başta olmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yazılı sınavlara ait tüm konuların idrak – şuur – tekamül aşamalarının kolaylıkla tamamlanması amaçlanmıştır.

Üç yılı aşkın süredir üzerinde çalışılmış ve bu süre zarfında Gelir Uzmanı, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı ve Vergi Dairesi Müdürü unvanıyla görev yapan kişilerce elden geçirilmiş olan eserin içerdiği bilgiler yazarın şahsına ait olup, herhangi bir kişi/kurum/kuruluş ile ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca yapılan örneklemeler tamamen hayal ürünüdür. Gerçeği yansıtmamaktadır.

Devlet Hazinesinin koruyucuları olan Gelir İdaresi Başkanlığı personelleri başta olmak üzere “Mevzuatname” adlı eserimizin tüm okuyuculara faydalı olmasını temenni eder, farkındalığı yüksek, çevresine duyarlı, samimi ve hoşgörü sahibi, çalışma odaklı, takım arkadaşı, gelişime açık ve idealist her bir arkadaşımıza hayallerine giden yolda başarılar dileriz.

KANUN VE TEBLİĞLERİN ÖN PLANDA TUTULDUĞU GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI SINAVLARINA HAZIRLAYICI YARDIMCI KAYNAK OLAN

“MEVZUATNAME”

2 CİLT – KONU ANLATIMLI – 2424 ADET SORU

İÇERMEKTE OLUP, TEK KAYNAK ÇOK TEKRAR MOTTOSUYLA SİZ DEĞERLİ OKUYUCULARIN İSTİFADESİNE SUNULMUŞTUR.

24 Ocak 2024 Tarihinde Dağıtıma Hazır!

Ön Siparişte

Satın Almak İçin TIKLAYINIZ
Exit mobile version