Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Finansal Tablo Okuryazarlığı Eğitimi – KGK

KGK Finansal Tablo Okuryazarlığı Eğitimi Webinarı

Bilindiği üzere Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu olarak, yüksek kalitede ve güvenilir bir finansal raporlama ve bağımsız denetim ortamı oluşturma vizyonumuz ve söz konusu alanları düzenleyici ve denetleyici pozisyonumuzla kuruluşumuzdan bu yana ülkemiz finansal ekosistemine katkı sağlamaktayız.

Bu gayenin gerçekleştirilmesine yardımcı olmak üzere, 20.12.2021 tarihinde “KGK Finansal Tablo Okuryazarlığı Eğitimlerine Başlıyor” duyurusu ile başladığımız yüz yüze eğitimleri, tüm paydaşlarımızın huzurunda aşağıda bilgileri yer alan bir webinar eğitimi ile devam ettirmek istiyoruz.

ERTELENDİ

Finansal Tablo Okuryazarlığı Eğitimi

Konuşmacılar : Emre ŞENTÜRK – Mehmet Emin KURTULUŞ

Kayıt Başlangıç Tarihi: 13 Şubat 2023 – 10:30

Eğitim Tarihi: 27 Şubat 2023 – 10:30

Eğitime katılım sağlayan bağımsız denetçiler Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında iki (2) kredi elde edebileceklerdir. Kayıtlar ilgili eğitim başlayana kadar alınmaya devam edecektir. Kayıt yaptırmayan kullanıcılar, eğitim esnasında eğitime katılım sağlayamayacak olup eğitim sona erdikten sonra Sürekli Eğitim

Tebliği kapsamında kredi elde etmeksizin eğitimi izleyebileceklerdir.

Eğitime katılım sağlanması ve Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi elde edilebilmesi için her bir eğitim için aşağıdaki adımlar uygulanmalıdır.

1. KGK Etkinlik Yönetim Sistemi (EYS) üzerinden katılım sağlanacak eğitim listeden seçilerek, T.C. Kimlik Numarası, Ad ve Soyad bilgileri ile ilgili eğitime kayıt yapılır.

2. İlgili eğitim gün ve saatinde EYS üzerinden T.C. Kimlik Numarası, Ad ve Soyad bilgileri girilerek eğitim izlenir.

3. KGK web sitesinde E-HİZMETLER menüsünde bulunan Katılım Belgesi Sorgulama butonu ile erişilen uygulamaya, il bilgisi Ankara olacak şekilde ilgili eğitimin düzenlendiği tarih bilgisi seçilerek alınan Katılım Belgesi ile EYBİS üzerinden Sürekli Eğitim Bildirimi yapılır.

Yukarıdaki adımların gerçekleştirilmemesi durumunda Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi elde edilemez.

Eğitim ücretsiz olacaktır.

Eğitimle ilgili soru ve sorunlar için eys@kgk.gov.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

KGK Etkinlik Yönetim Sistemine buradan erişebilirsiniz

Kaynak: KGK

Exit mobile version