Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

DMO Kamu Kurumlarının Giyim ve Aksesuar İhtiyaçlarını Karşılamaya Başladı

DMO Kamu Kurumlarının Giyim ve Aksesuar

Ülkemizin merkezi satınalma kurumu olarak ürün çeşitliliğini her geçen gün arttıran Devlet Malzeme Ofisi son olarak “Giyim ve Aksesuarları Ürün Grubunu” bünyesine dahil etti.

Kamu kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda hazırlayacakları talepleri; müteferrik (kamu kurumları adına DMO tarafından yapılan ihale) alım yöntemi ile temin edilecektir.

Bu kapsama kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları dahilinde -kişiye özel üretim gerektiren ürünler hariç- her türlü ürünün temini sağlanacak.

1) Resmi Kıyafetler ve Tamamlayıcı Aksesuarlar

Resmi kıyafetler: Takım elbise, pardösü, parka, kazak, mont, pantolon, gömlek, yağmurluk, reflektörlü kaban ve diğer resmi kıyafetler.

Eğitim kıyafetleri: Rüzgar ceketi/anorak ve diğer eğitim kıyafetleri.

Spor kıyafetler:  Eşofman, tişört, şort, mayo (sporcu için) ve diğer spor kıyafetleri.

İç giyim: Çorap, termal içlik, pijama ve diğer iç giyimler.

Ayakkabı/Bot/İskarpin: Ayakkabı, bot, iskarpin, spor ayakkabısı, terlik ve diğer koruyucu ayakkabı ve botlar.

Tamamlayıcı aksesuarlar: Eldiven, spor şapkası, spor beresi, kemer, palaska, kravat, papyon, düdük, kışlık kar başlığı, koruyucu bere (baklava), yelek, reflektörlü ikaz yeleği, panço ve diğer tamamlayıcı aksesuarlar.

Özel tamamlayıcı aksesuarlar:  Çanta, rozet ve diğer özel tamamlayıcı aksesuarlar.

2) Koruyucu Malzemeler

Eldiven, baret, gözlük, itfaiyeci yağmurluğu, deri itfaiyeci botu, itfaiyeci eldiveni, baş ve yüz koruyucu maske, PAB itfaiyeci bareti, toz maskesi, kulak koruyucu, yer altlığı (met) ve diğer koruyucu malzemeler.

3) Tıbbi Giyim ve Aksesuarları

Sağlık çalışanları formaları, doktor önlükleri, ameliyathane boneleri, ameliyathane önlükleri diğer ameliyathane kıyafetleri gibi ürün ve ürün grupları girmektedir.

Exit mobile version